top of page
qui som

El vestit de les bones noves

L’atelier de l’amor

L’atelier de la felicitat

El vestit dels teus somnis

Imaginar el vestit que millor llueixi un moment de goig, de celebració, dibuixar-lo, triar-ne la roba més idònia, personalitzar-ne els detalls més propis... La labor de Vel l’Atelier és aconseguir adaptar les sedes naturals, crepés, blondes, rasos i organdí en el cos de la dona que celebra, que celebra l’amor, la felicitat d’una bona notícia, notícies que omplen la vida i donen ganes de compartir.

A mà, els punts van teixint la roba que vestirà els moments de glòria, els dies sencers de festivitat, protagonistes de la festa i convidades a gaudir-ne, l’originalitat de Vel l’Atelier amb els seus treballs les farà a cadascuna úniques. . El vestit d’un dia molt especial va prenent forma entre les mans de la Maria, la Míriam i l’Eli sota la direcció i atenta mirada de la Maite. A l’aguait de cada nova tendència, cosit, disseny i exclusivitat seran el tot d’una experiència per mai oblidar.

El taller de la Maite, al carrer de Sant Miquel, 33, va obrir la seva porta un matí de 1998. Des del primer moment, ja neix amb el desig de vestir la felicitat de la núvia, estudiant cada detall que la pugui fer sentir de veritat molt especial. Però tant a la més protagonista d’un casament, com a cadascuna de les convidades a la festa, al marge d'altre tipus de celebracións com posades de llarg, comunions o batejos a Vel l’Atelier hi ha un món d’exclusivitat per a totes elles. 

L’experiència de la Maite durant anys en el món de la moda de núvia l’ha portat a conèixer de primera mà les millors tecniques i materials, la qualitat que arrodonirà aquest vestit de felicitat per a un dia tan especial. Amb teixits nobles, amb encaixos, brodats,etc..  i el temps que la noia, la dona, la mare, la germana o la dama d’honor necessita per trobar el millor encontre amb la roba i el tall que li escau millor i la farà sentir còmoda i ben especial, la Maite hi dedica els cinc sentits, més aquell sisè, ben màgic que li aporta el toc sublim d’exquisidesa. En les mans de Vel l’Atelier, l’art de la costura és la màgia de saber vestir una experiència única.

Carme Escales, periodista

bottom of page